POLITIK dhe Administartė      U L Q I N I
Institucione Publik
Kuvendi Komunes
Kryetari Komunės
KABINETI KRYETARIT
Qeverisja Lokale
SEKRETERIATI  pėr URABNIZĖM
SEKRETERIATI  pėr FINANCA, 
dhe pun tė pėrgjithshem
SEKRETERIATI  pėr punė LOKALE
SEKRETERIATI i pėr ēėshtje banesore
Sherbimet
SHERBIMI  pėr pun tė Kuvendit
Institucione Publik
SHTEPIA E SHENDETIT ULQIN
 KOMUNALI  ULQIN
ELEKTRODISTRIBUCIONI
QENDRA INFORMATIVE  ULQIN
EKONOMIA E PYJEVE  ULQIN
DREJTORIA PĖR PASURI TĖ PATUNDSHME TĖ MALIT TĖ ZI FILIJALA ULQIN
DREJTORIA E TĖ ARDHURAVE PUBLIKE TĖ MALIT TĖ ZI EKSPOZITURA  ULQIN

DREJTORIA E TĖ ARDHURAVE PUBLIKE TĖ MALIT TĖ ZI
EKSPOZITURA  ULQIN

VEPRIMTARIA
- tatimet, taksat e kontributet
DREJTOR
RAJKO HAJDUKOVIQ
tel./fax ++ 381 82 127
                 83 806

 

 Forumi        Libra e musafirve      IMPRESSUM